Praktijk voor hypnotherapie en overige natuurgeneeskundige psychotherapie
 

Home

Wie ben ik

Visie

Werkwijze en methodes

Tarieven

Contact

Links

Wie is Jeannot Kant?

een foto van
                        JeannotIk ben eind 1956 in Den Haag geboren. Daar woon en werk ik nog steeds. 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als sociaal-wetenschappelijk onderzoeker. Zoekende naar de waarde van het leven kwam ik in 2003 bij Reiki terecht. Hierdoor begon een proces van mentale en emotionele genezing: stukje bij beetje kwam ik meer bij mijzelf, dus ook bij mijn gevoel. Vervolgens verminderden mijn lichamelijke klachten (allergie en rugklachten).

Ik wilde verder op het pad der natuurgeneeswijzen. Daarom ben ik naar de academie voor polyenergetische therapie gegaan. Met de diverse technieken uit NLP, hypnotherapie, regressie- en re´ncarnatietherapie en energiewerk die ik daar op effectieve wijze heb leren combineren, heb ik veel cliŰnten in mijn praktijk kunnen begeleiden zodat ze hun levenspad prettiger verder kunnen vervolgen. Ik ben in 2007 afgestudeerd.

Maar uitgeleerd ben ik nooit, dus ik blijf mij na- en bijscholen. Zo ben ik in april 2013 gecertificeerd als aurahealer en in juni 2016 als hypnotherapeut. Ik heb nl. bij Trance Art Academie de opleiding tot hypno- en regressietherapeut gevolgd, omdat ik mijn vaardigheden op dit vlak wilde uitbreiden. (Voor meer info over de gevolgde opleidingen,  klik hier.)

(C) 2007-2016 Hypnotherapie Loosduinen/ design door Jeannot Kant / Hosting door Strato / laatste update 30-11-2016