Praktijk voor hypnotherapie en overige natuurgeneeskundige psychotherapie
 

Home

Wie ben ik

Visie

Werkwijze en methodes

Tarieven

Contact

Links

Enkele links.


Behandelpraktijk Asja
Een bijzonder krachtige, diepgaande en vernieuwende aanpak ontstaan uit mijn samenwerking met medium, I Tjing coach en healer Astrid Zoutenbier.
Wij geven samen krachtige healings en pragmatische coaching. Daarnaast gebruikt Astrid haar paranormale gaven om jou te helpen inzicht te krijgen in de vragen die bij jou spelen en speel ik hierop in met diverse soorten therapie.

Spirituele Werkplaats Le Triskell
Hier geef ik workshops over Mindful Reiki. Inwijdingen in Reiki gecombineerd met de kunst van in het 'nu' leven.

Spiritueel Adviesbureau Yinas
Op basis van het aloude orakel I Tjing en jouw energetische uitstraling analyseert Astrid Zoutenbier jouw situatie, in het bijzonder je kansen en bedreigingen. Astrid zelf heeft het niet over kansen en bedreigingen en omschrijft het als 'verbetering van de kwaliteit van je leven': "de I Tjing is gericht op herstel van balans waardoor je meer in harmonie komt met jezelf en je omgeving".

Ontmoeting met mezelf
In Capelle aan de IJssel is de polyenergetische praktijk van mijn collega en ex-studiegenoot Cindy Jue gevestigd. Vanuit een haarscherpe intuÔtie en vanuit haar hart begeleidt zij de cliŽnt liefdevol en effectief. Ze is degelijk opgeleid in het gebruik van diverse methodes, maar de techniek overheerst bij haar nooit. Ze is een kanjer in het afstemmen op de cliŽnt en weet van daaruit wat te doen. Dat kan in een enkel geval confronterend zijn, maar zij doet dit zo liefdevol en respectvol dat het altijd veilig blijft. Bij haar ben je in goede handen.

Trance Art Academie
GeÔnspireerde, vakkundige en  toegewijde opleiding in Den Haag, die opleidt tot deskundige hypnotherapeuten, aura- en chakrahealers en -readers en systeemopstellers. 

Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten
De beroepsvereniging waarbij ik aangesloten ben. Op de site ook informatie die interessant is voor wie een therapeut zoekt.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
De stichting ĎRegister Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorgí (RBCZ) is een organisatie die therapeuten, werkzaam in de complementaire en alternatieve gezondheidszorg, de mogelijkheid biedt zich gekwalificeerd te registreren en die belanghebbenden betrouwbare en actuele informatie geeft over de aangesloten beroepsbeoefenaren (BCZģ register-therapeut)..

Tuchtrecht Complementaire Zorg
Informatie over het tuchtrecht complementaire zorg, waar ik onder val.

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
Ministerieel goedgekeurde geschillencommissie. Een cliŽntenfolder is hier te downloaden.


(C) 2007-2017 Hypnotherapie Loosduinen/ design door Jeannot Kant / Hosting door Strato / laatste update 5-12-2017